WSB Syndic: voor professioneel beheer van uw gebouw

Syndicus in regio Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Brussel

Bent u eigenaar van een groot of klein gebouw in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant of Brussel? Of verantwoordelijk voor cultureel erfgoed?
Laat het beheer ervan niet aan het toeval over. Met WSB Syndic kiest u voor professionelen! Het onderhoudscontract van de lift, offertes voor de onderhoudsploeg of een nieuw dak, de energie om de hal te verwarmen en verlichten, de brandverzekering, …
Geef al dat tijdrovende geregel uit handen.

 

 

Transparant beheer

Wilt u de vervelende taakjes van u afschudden en toch controle bewaren? WSB Syndic geeft alle eigenaars een login. Zo raadpleegt u op elk moment de nodige documenten online: facturen, offertes, de basisakte en de verslagen van de algemene vergadering.

 

 

Vakkundige syndici

Waarom kiest u voor een syndicus van WSB Syndic en niet voor een inwonende vrijwilliger? De syndici van WSB Syndic zijn juridisch en technisch onderlegd. Want ze zijn niet alleen goed opgeleid, maar hebben ook een boel ervaring. Zo bent u gerust dat de wetgeving strikt en correct wordt opgevolgd. Uw syndicus is tweetalig en steeds bereikbaar tussen 9.30 en 18.00 uur. Zit u met een dringende vraag? Dan belt u ook buiten de kantooruren.

 

Zoekt u een professionele syndicus voor het beheer van uw gebouw? Contacteer WSB Syndic voor een correct en transparant beheer!