Beheer van gebouwen in Brussel, Oost-Vlaanderen & Vlaams-Brabant

 

Uw syndicus in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Brussel

Bent u op zoek naar een syndicus voor uw gebouw of cultureel erfgoed? Vertrouw dan op de ervaring en uitgebreide expertise van WSB Syndic in Ninove en Dilbeek. Dankzij onze juridische en technische kennis zijn wij uw aanspreekpunt voor het beheer van uw eigendom. Niet enkel als syndicus, maar ook voor het verkopen, verhuren en schatten van uw vastgoed kunt u bij ons terecht. U kunt een beroep doen op onze diensten in de regio van Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Brussel.

 

 

Een zorgvuldige en uitgebreide dienstverlening

Een professionele aanpak is onze grootste troef. Waar u ook aan denkt bij het beheer van een eigendom, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes georganiseerd wordt. Zo staan wij onder meer in voor het onderhoudscontract van de lift, het regelen van een goede brandverzekering en het opstellen van offertes voor algemene werken aan uw gebouw. Wij zijn bovendien tweetalig en helpen u dus met plezier verder in het Nederlands én het Frans.

 

Neem nu contact op met WSB Syndic voor meer informatie!

 
 

WSB-Syndicus, Beheer van Gebouwen, Dilbeek

Transparantie staat centraal

Wij zorgen er altijd voor dat u volledige controle heeft over het beheer van uw eigendom. Daarom voorzien wij voor iedere eigenaar een login voor het online raadplegen van documenten, zoals contracten, facturen, offertes en verslagen. Zo heeft u op elk tijdstip toegang tot uw belangrijke informatie.

 

Wilt u meer weten over de diensten van WSB Syndic? Dan kunt u ons telefonisch, via mail of via het contactformulier contacteren. Wij staan tot uw beschikking van 9.30 tot 18.00 uur, maar voor dringende vragen staan wij ook buiten de kantooruren voor u klaar met praktische informatie en advies.